Krachtig en vrij… de nacht is voorbij!

Een nieuw jaar… een nieuwe week… een nieuwe dag… een nieuw moment, met nieuwe mogelijkheden. In deze seconde kan ik een besluit nemen om in mezelf te geloven, om de nacht achter me te laten en de dag van start te laten gaan.

Ik heb geen voornemens voor 2014, ik ben wie ik ben en dat is goed. Ik blijf en ik ben! Ik kijk om me heen en zie de maan, de zon, de sterren. Ik voel de wind en het vuur. Ik besef dat ik nooit heb getwijfeld of deze de volgende dag wel weer aanwezig zouden zijn… waarom twijfel ik dan wel aan mezelf? Ik ben een deel van dit Universum en laat ik nu precies goed zijn om mijn plekje in te nemen in dit grote geheel.

Vandaag maak ik de keuze en voel vertrouwen, dankbaarheid en vreugde. Ik ben me bewust van de kracht die steeds duidelijker voelbaar wordt en het licht dat me mijn richting toont. Ik hoef niet steeds weer te beredeneren of het goed is… Ik ga!!

Ga jij mee? Samen op pad met de zon in jouw hart?

Ik heb de maan in mijn handen

Write a comment