Ik hou van mij!!

Vanaf vandaag ga ik mezelf als beste vriendin promoveren. Ik ga haar vertellen hoe belangrijk ze voor me is. Ik ga haar laten weten, hoe blij ik met haar ben en dat ze mij vervult met dankbaarheid. Ik wil vooral met haar de dag aangaan en haar in mijn leven betrekken bij alle momenten die ik beleef. Ik mag van mezelf houden. Ik mag mezelf de belangrijkste persoon in mijn leven vinden, want zonder mij, kan ik niet gaan. Als ik mijzelf niet liefheb, kan ik al helemaal niet van een ander houden. “Heb uw naaste lief, gelijk uzelf”… Nu begrijp ik wat daarmee bedoelt wordt.

Want.. hoe vaak vind ik mezelf niet mooi genoeg. Vind ik mezelf niet wijs genoeg, niet spontaan genoeg. Hoe dikwijls haal ik mezelf onderuit en oordeel ik over mezelf. Zou ik dan tegen mijn beste vriendin zeggen:” Jemig zeg, wat ben jij lelijk. Wat ben jij toch een dom schepsel”.. Nee toch, waarom dan wel tegen mezelf…

Van alle mensen die ik ken

 

En als je daar een liedje over zou willen horen. KLIKHIER

Write a comment