Ho o ponopono

Je kunt van facebook zeggen wat je wilt, maar ik vind het een prachtige plek om verbindingen te leggen, waar je vroeger het bestaan niet van wist. Zo kreeg ik gisteren via een vriendinnetje het verhaal te lezen over Ho’o ponopono . Ik had hier nog nooit van gehoord en vond de uitleg geweldig. Als mens heb je programma’s, die vast gaan zitten en daar reageer je op en leeft ernaar. Maar vaak zorgen deze gedachten dat het leven zo lijkt als je verwacht, terwijl het zo anders kan zijn.. Je ziet wat je verwacht, je ontvangt wat je verwacht, je lijdt omdat je de programma’s niet herkent. Hierdoor kan het Universum zich niet in zijn ware schoonheid aan je tonen. Met een herprogrammering kun je weer openstaan voor het echte leven en het leven dat voor jou klaar ligt. Ho o ponopono helpt je hiermee.

Kort door de bocht houdt dat herprogrammeren het volgende in. Zodra je ontdekt dat jouw gedachten weer de bekende weg inslaan, zeg je volgende zinnen.

Ik hou van je (tegen het universum), alsjeblieft vergeef mij (voor de imperfecties in mijn wereld), het spijt me (voor de imperfecties in mijn wereld), en dank je wel (voor de mogelijkheid om de imperfecties te genezen). 

Ik wil hier vandaag een kleine aanzet geven, maar mocht je geraakt zijn of geïnteresseerd lees dan voor meer informatie http://www.argusoog.org/hooponopono-de-ultieme-zelfhulpmethode

Ik heb weet van al mijn zorgen

Write a comment