Het schrijven van de afzender

Een kaart lag wachtend voor me. Ik wilde iemand een berichtje sturen of was het een felicitatie… Ik staarde naar het witte vlak dat daar wachtend voor me lag. Wat ooit zonder nadenken werd beschreven veroorzaakte nu een vreselijk pijnlijk gevoel. Hoe zou ik dat nu in hemelsnaam gaan invullen. Natuurlijk waren de namen wel bekend, maar wat deed ik met de naam van Annemiek. Zette ik die er nog gewoon bij… en als ik dat nu deed, wanneer zou ik er dan mee stoppen… Welk gevoel zou me dat dan geven?¬†Stuiterende gevoelens. Een blik die vertroebelde door tranen…

Ineens kreeg ik een ingeving. Ik zou een klein sterretje op het kaartje zetten. Geen naam maar wel een symbooltje. Opgelucht haalde ik adem. Het voelde goed en het voelt nu nog steeds goed. Later heb ik een stempeltje gekocht om dit symbooltje ook als een waardevol teken van aanwezigheid te behouden.

Daarom hebben wij deze kleine stempeltjes in ons assortiment opgenomen: KLIKHIER

Original_Stemplino_Ministempel_02-96_babyfuesse Original_Stemplino_Ministempel_03-27_dreiherzen

Comment 1

  1. Annie van den Heuvel-Biggelaar
    12 maart 2014

    Een liefde volle ingeving Karin met super mooie symbolen.
    Zou je die ook op een papier kunnen zetten zodat ik die met een mail mee kan sturen?
    Vele liefde volle groetjes en het is altijd goed wat je wilt/doet

Write a comment