Gemis.. Op verzoek

” Ik weet dat je veel aanvragen hebt gehad maar mocht je nog een keer de tijd hebben: Mijn man is plotseling op zijn werk overleden. Hij was pas 43 jaar, niet ziek niks, gewoon hartspier gescheurd. We hebben 2 jongens toen 12 en 17 jaar. Nu zijn ze 16 en 20. Ze hebben het reuze goed gedaan ondanks het gemis. Wij zijn van nature erg nuchter maar hier werden we door afgestompt . Het is onwerkelijk en onbegrijpelijk. Maar we moeten verder. Ikzelf probeer weer wat te genieten en lachen gaat ook weer. Maar je mist altijd de kers op de taart”.

Sinds die bewuste dag

Comments 2

 1. Annie
  4 maart 2014

  Lieve Karin
  Super en bewonderingswaardig hoe liefdevol jij dit gedicht over je lieve dochter Annemiek hebt geschreven. Annemiek is voor mijn gevoel jouw liefdevolle voorbeeld hoe jij met de omgeving van mensen om kunt gaan. Voor mij is dit heel respectvol en ik voel daarbij de warmte van Liefde(God)Super de super. Zie ook face- book Karin Dit blijft voor ons en mij ook een bijzondere dag, voor mij is het ook waardevol dat wij in liefde verder mogen gaan

  1. 4 maart 2014

   Dank je wel Annie voor je lieve woorden.

Write a comment