Vrijheid

Iedereen heeft behoefte aan vrijheid. Vrij zijn om te doen waar je zin in hebt. Lekker rusten en ‘lui’ zijn of juist actief de natuur in trekken. Hoe zou het leven zijn, als je alleen maar mocht doen, wat zich op dat moment aandient en dat je dan ook nog de keuze hebt om het wel of niet aan te pakken. Vrij als een vogel in de lucht. Vrij als een vis in het water. Dat kan wanneer je vakantie hebt. Eindelijk ben je de baas over jouw eigen tijd en bepaal je al dan niet samen met familie of vrienden wat je gaat doen. Geen stress of dwang, alleen maar gaan waar jouw wezen naar verlangt.

We trekken erop uit. Het ware leven lokt met vreugde en ontspanning, verwondering en actie. Eigenlijk is het leven zo bedoeld en zijn we veel vrije tijd kwijt aan verplichtingen, zoals school en werk. Onze maatschappij vraagt nu eenmaal economisch gewin en op die weg moeten we mee.
Maar dan breekt de zomertijd aan en iedereen gooit de remmen los. We stromen massaal naar bestemmingen waar we ons al een hele poos op verheugen en eindelijk kun je ademhalen.

We wensen jullie een fijne vakantieperiode toe en doe waar jouw hart blij van wordt. Ga en verken nieuwe oorden binnen of buiten jezelf en kom weer veilig thuis!

Door een Heilige Christoffel, de beschermheilige van de reiziger, bij je te dragen, ontvang je de bescherming tijdens de reis. Hij zorgt dat je weer heelhuids thuiskomt.

Comment 1

  1. 6 juli 2019

    Super mooi geschreven. Heb zelf ook altijd een Christoffel bij me op reis.

Write a comment