Onze zoektocht. We hebben ontdekt dat het leven een weg is, die niet alleen buiten onszelf maar vooral binnen in ons zelf te vinden is. Het is geen pad dat vanzelf gaat, dat maar één richting heeft, maar een route die alle kanten op gaat… aan ons de keuze waar we naartoe willen.

Onze belevenissen worden verteld in het gedicht van de dag. Indien je het interessant vindt om ons te volgen, kun je de uitleg van het gedicht terug lezen.

Klik op het grijze blokje met het woord “Follow”, rechts onderaan deze pagina om elke nieuwe update als email te ontvangen. We vinden het leuk indien je reageert en jouw belevenissen deelt.

Ga met ons mee en misschien ontdek jij ook jouw unieke weg!

Comments 3

 1. Marilene
  29 november 2013

  Lieve Karin,

  Dank je wel dat ik iedere dag zo’n mooi gedicht van je ontvang.
  Het gedicht van van de week over de kaars heb ik doorgestuurd naar mijn oom.
  Mijn tante is 17-11 overleden.
  Ze leed al ruim 2 jaar aan dementie en werd 7-11 ziek, op 17-11 is ze in het bijzin van mijn oom en mij vredig en biddend heengegaan.
  We hebben haar 22-11 een hele mooie uitvaart gegeven.
  Mijn oom heeft helemaal niemand alleen nu nog maar mij.
  Ik had het gedicht gestuurd en kreeg een reactie, ik kan niet meer praten.
  Juist ook daarom ben ik jullie zo dankbaar voor al het moois wat jullie maken.

  Lieve groetjes,
  Marilene

  1. 29 november 2013

   Heel graag gedaan, Marilene.. Wij hopen niet alleen te ‘verkopen’ maar ook troost te bieden in woord en daad. Heel veel sterkte met het verlies van jouw tante en het steunen van jouw oom. Hartelijke groetjes, Karin

 2. 3 september 2013

  Lieve lieffies,

  De supporter is een verhaal naar mijn hart daar de twijfel bij mij ook aanwezig is! Wat te doen, met wie, waarom, kan ik het wel, wat wil ik nou eigenlijk….dilemma’s!
  Mooi is het om op deze manier een verhaal te lezen om er weer eens anders naar te kijken en er eens even voor te gaan zitten!!
  Dat het goed komt weet ik zeker en ja dat het tijd nodig heeft ook, daar ben ik niet zo goed in, in afwachten of er even niks aan te doen…
  Maar ik leer elke dag weer dus dank je wel voor dit mooie verhaal
  Liefs Inky

Write a comment