Muziek

Waar vind je kaarten die niet alleen mooi zijn, maar die ook nog onverwachts prachtige muziek ten gehore brengen. Deze muziek wordt gemaakt door beroemde musici zoals Llewellyn en Juliana, samen met artiesten die enthousiast meewerken aan dit label.
Elke cd brengt je naar een staat van vreugde, ontspanning en inspiratie of begeleidt jou tijdens een meditatie. Elke cd geeft gevoel van ontstressen en laat je relaxen.

Meer informatie kun je vinden bij de individuele producten. 

De cd kaarten bezitten een zeer hoge kwaliteit en een prachtige uitvoering. Wanneer je een cd verstuurd is dat niet alleen een groet die je overbrengt maar tevens een uitnodiging tot rust door de ontspannende muziek waar de ontvanger nog lang van genieten kan. Elke cd is speciaal samengesteld en biedt de hoogtepunten van alle nummers van het assortiment van Paradise Music.

Afmeting van de kaart: 13,5 x 13,5 cm met envelop.

Muziek kan je hart raken. Melodien strelen dat gedeelte van het gevoel, waar vrede en liefde leven, maar waar ook tranen opgestapeld zitten, waar verdriet weggestopt kan zijn. Wanneer je een troostcd tot je laat komen, kunnen deze gevoelens loskomen en kan er ruimte ontstaan voor herstel en hernieuwde moed en kracht. CD

 

Write a comment