Een nieuwe week met engelen

Het is een hele normale maandagmorgen. Het regent, maar het zal deze week een prachtige zonnige week worden en daar verheug ik me nu al op. Mijn gedachten zijn reeds bezig met de werkzaamheden, die op me liggen te wachten en ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Ik ben dankbaar voor het feit, dat ik mijn leven op mijn manier heb kunnen inrichten.
Achter de computer contacten leggen; geschenkjes aanbieden, gedichten schrijven, antwoorden op de vele mails en via AstroTV bereikbaar zijn en daarnaast de vrijheid om te doen wat nodig is.
Ik voel me steeds duidelijker mijzelf. Achterom kijkend heeft het menig zweetdruppeltje gekost. Ik zat vast in automatisch gedrag, angsten, vastgeroeste patronen en overtuigingen. Ik ontdekte dat ik mijzelf achter een masker verstopt had, aangepast en dat ik niet meer wist wie ik was.

Hoe vaak is mij op mijn zoektocht verteld: “Maar je moet wel geld verdienen! Je kunt niet zomaar wat doen en verder niet aan de toekomst denken!” Ik heb dat dus wel gedaan. Ik ben eruit gebroken. Ik ben op zoek gegaan naar de ware reden van het aardse bestaan. Ik heb het daarbij soms uitgeschreeuwd, dat het niet om werken kan gaan. Dat we als mens geen economisch product zijn. Ik wil niet als een pijl op een doel afgeschoten worden. Ik wil ervaren, voelen, lief hebben, helpen, lachen en vooral veel rusten, dansen en zingen. Het leven is zoveel meer dan het invullen met dwangmatigheden. Zitten wij niet allemaal vreselijk vast in een schijnbare gouden kooi…

De engelen staan aan onze zijde om ons te helpen, het proces van verandering aan te gaan. Zij hebben me ondersteunt met inzichten en hulp. Ze hebben mij mijn ware innerlijke licht terug laten vinden en daarbij het intense vertrouwen om elke stap te maken in liefde. Liefde is namelijk het enige wat werkelijk telt.

Op dit moment geeft de Engel van Alomvattende Liefde steun.
Zijn affirmatie is:  “Ik ontwikkel me van onvoorwaardelijke naar alomvattende liefde”.
Hij leert ons alles lief te hebben, wat het leven voor ons in petto heeft. Niet alleen het aangename en positieve, maar ook onze struikelblokken en moeilijkheden. Ieder mens wordt bemind en geaccepteerd zoals hij is. Er wordt niet meer geoordeeld en getwijfeld, maar er wordt volledig vanuit liefde gereageerd.  We houden van alle mensen en van elke situatie. ( Ook al maken ze ons het leven moeilijk ).
Met alomvattende liefde is alles goed en kan alles overwonnen worden. Liefde voor jezelf. Liefde voor de ander. Samen op weg naar een samenleving waar je vrij mag zijn en waar jij jouw specifieke talenten voor jezelf en de ander in mag zetten.

www.lichtgidsen.nl

Write a comment