Liefde

Afgelopen maandag organiseerden wij weer een avond voor onze groep www.namastecirkel.nl. We hadden Chris van Bentum uitgenodigd, die een prachtige inspirerende lezing kwam houden. Hij vertelde 2 uur lang over de veranderingen die gaande zijn op de aarde. Energie schommelingen, trillingsverhoging, het voorzichtige ontwaken en de mensheid die de aarde niet als waardevolle partner ziet. Ik geloof nèt als Chris, dat de crisis die heden ten dage over de wereld trekt, niet zomaar is. Deze crisis toont ons steeds duidelijker dat de wereld zoals die was, geen houdbare wereld is. Het steeds maar meer willen, het steeds maar hoger moeten, het steeds maar rijker worden.. gaat ten koste van de menselijkheid. Er is geen aandacht meer voor de mens, alleen voor de getallen… En als we zouden moeten leven volgens de getallen.. dan staan we gelijk aan computer of robot.
DAT WEIGER IK!!
Ik ben een mens en ik voel mijn bloed stromen. Ik heb gevoel en ben liefde. Daar wil ik mijn leven mee opbouwen. Dat ik dit misschien niet kan met elke week een nieuwe outfit, niet met een supersnelle auto of vakanties.. dat boeit me niet.. Wij mensen zijn verbonden door ons gevoel en onze liefde en daar kan geen getalletje tegenop!!

In deze tijd van zware crisis

 

Comments 4

 1. Ingrid Richardson
  10 november 2013

  Er is genoeg voor ons allemaal op aarde als wij leren te delen en bewust zijn van de samenhang in dingen, mensen, planten en dieren. Voorbij het materiële vraagt om hogere vorm van bewustzijn. Luister goed naar Herman Wijfels dan hoor je ook bij hem deze hogere vorm van bewustzijn en boodschappen. De groep mensen die deze bewustzijn bereikt hebben groeit. Het zou mooi zijn indien wij binnen de opvoeding kinderen deze bewustzijn mee kunnen geven.

  1. 11 november 2013

   Helemaal mee eens Ingrid.. Ik ben blij dat de groep mensen met een hogere vorm van bewustzijn groeit.. en als die groeit, dan groeien ook de kinderen hierin mee 🙂

 2. 6 november 2013

  We noemen dit de quantum sprong in menselijk bewustzijn. Mensen die al zover zijn noemen zich Sustainocraat. Onze band met onze omgeving gaat harmonieus tot op submoleculair niveau waardoor wij anders omgaan met ons leven, verantwoordelijkheden en werkzaamheden.

  1. 6 november 2013

   Dankj e wel Jean-Paul voor jouw prachtige aanvulling 🙂 * Inliefdeverbonden*

Write a comment