Kom veilig thuis

We mogen weer. We mogen weer op reis. We mogen de grenzen weer verleggen, om te ontspannen en bij te tanken. We mogen weer gaan en verre oorden trekken onze aandacht.
We hebben vele maanden gevoeld hoe het is, ons in beperkte ruimte te vermaken en dat hebben wij over het algemeen goed doorstaan, maar nu gooien we onze deuren weer open. We stappen naar buiten en we willen weer oorden verkennen en onze adem weer uitblazen. We hebben een heftige tijd achter de rug, waarin we vreesden voor onze gezondheid. Gelukkig begint de wereld weer te draaien, zoals het ooit deed.

Dit was echter ook een tijd, waarin we geconfronteerd werden met angst en vele meningen. We werden als mens heen en weer geschud, om uiteindelijk een eigen conclusie te mogen trekken. De waarheid kon worden ontdekt, door iedere mens vanuit zijn eigen ervaringen en wijsheid. Hopelijk gaan we nu dan ook een vakantieperiode tegemoet, die ieder van ons op zijn eigen manier in mag gaan vullen. Vanuit vrijheid en liefde, vanuit respect en vertrouwen, vanuit ontspanning en overvloed.

Laten we eropuit trekken. Laten we gaan. Laten we omarmen wat er te ontdekken valt en laten wij die vrijheid, die dan weer voelbaar is, meenemen terug naar huis om daarmee de komende tijd in te richten. Vrijheid voor jezelf, voor de ander, voor de wereld en de mensheid.

Reis en verken, ontdek en omarm, geniet en ontspan en kom vooral veilig en gezond weer terug naar huis!

Write a comment