Keuze

Ik heb al vaker geschreven over keuzes maken. Het lijkt zo eenvoudig en simpel, maar eigenlijk doen we het vaak niet. We doen wat er verwacht wordt. We denken wat we zouden moeten denken, maar of dat nu precies is waar we intens van dromen… Ik vrees van niet.

Een keuze maken is gaan staan voor je eigen wensen. Het is kiezen voor je eigen talenten en kwaliteiten, zonder twijfel of angst. Kop omhoog en vol vertrouwen de stap maken!
Ook al leidt het naar een weg die niet altijd even gemakkelijk is. Ook al strompel ik nog wel één of meerdere keren. Ook al verdwaal ik regelmatig omdat er geen pad voor mij uitgestippeld ligt. Het wordt mijn weg en ik ga deze bewandelen, want daar ben ik voor op aarde. Geen eenheidsworst, geen economisch product, geen schaapje dat met de kudde mee rent, maar een mens met een missie!

Ik maak vandaag weer een keuze en vandaag is en blijft mijn lievelingsdag. Ik weet wat ik wil, ik besef wat ik kan en ik doe wat ik doen moet, vol moed en vertrouwen en dankbaarheid.

Weer een prachtige nieuwe dag

Comment 1

  1. 25 april 2015

    Heel mooie gedichten en vooral heel herkenbaar.
    Ook de Layout, zeker de kleurencombinaties zijn erg prachtig.
    Maakt het compleet.
    Bedankt voor het beetje steun voor een ieder, die dat even heeft.

Write a comment