Je bent bij mij

GD141217 In het licht van de maan
In het licht van de maan

Nooit zal ik alleen zijn, want jij bent altijd om me heen. Ik voel jouw aanwezigheid in alles wat ik hoor en zie, alsof ik een paar ogen ben, die jou op de hoogte houdt, van hetgeen er allemaal gebeurt in mijn leven. De lege plek is er wel degelijk, maar de pijn is verzacht. Het missen heeft plaatsgemaakt voor een andere manier van omgaan met jou. Ik praat tegen je en ik luister naar jou. Als we een prachtig glimmend engeltje tegenkomen, dan verneem ik dat deze wel heel mooi in de Kerstboom zou staan.. en dan neem ik het mee 🙂

Het leven is veranderd en het zal ook altijd anders blijven, maar ik draag je in mijn hart en merk dat de verbinding die we hadden, nooit verbroken is. Het geeft ook steun en kracht om het leven weer te omarmen en van elk moment te genieten.

Klik hier om het gedicht op een kaart te bestellen.

In het licht van de maan, kom ik je ook tegen:

2306
Windspinner maan – Klik om de Windspinner te bestellen

Write a comment