Ik ga ervoor!

Nog geen 3 maanden geleden stonden we aan het begin van 2014. Allemaal hadden we minstens één goed voornemen in ons achterhoofd en we zouden in 2014 een stap gaan maken om verandering teweeg te brengen in ons dagelijks leven. We zitten nu in maart en zoals dat met goede voornemens gaat, zijn die allang weer in de kast beland en gaan we met snelheid weer met de grote meute mee.

Toch knaagt het ergens binnen in mij en toch zou ik wel degelijk dat voornemen uit willen voeren. Vandaag heb ik besloten om dat te doen. Ik heb besloten, met de kracht van de volle maan van gisteravond, om bepaalde gevoelens niet langer meer mee te slepen. Ik heb besloten om mijn kracht in te zetten en mijn eigen passie en vuur weer terug te vinden. Ik heb mijn doelen benoemd, die ik dit jaar graag zou willen uitvoeren en ik heb een last dat mijn vreugde verstoorde aangesproken en in het verleden achtergelaten.
Nu kan ik de stap maken… Nu durf ik te gaan.. Ik wil en doe het ook!!

Ik durf vandaag de stap te maken

Write a comment