Engelen

 

Je kunt denken dat je in het leven de passen altijd zelf moet zetten en dat klopt! Als jij niet gaat, dan gaat er niets. Dan kun je denken, dat je de stappen altijd alleen moet zetten. Dat klopt niet.. er is meer hulp om je heen, dan je vermoedt. Eeuwenlang heeft de mens Lichtwezens om zich heen geschilderd en beschreven. Kijk maar eens en je vindt die afbeeldingen en woorden met engelen, elfjes, sylphs en cherubijntjes overal terug. Dat heeft natuurlijk een reden. Ze zijn er namelijk echt. Ze staan in de starthouding en zien dat een mens het moeilijk heeft. Ze willen al vertrekken, maar ze moeten wachten op de vraag van deze mens met zorgen en moeilijkheden. Het probleem dat dan opdoekt is simpel. Wij weten niet meer van hun aanwezigheid. De wetenschap heeft elke wet beredeneerd en wat niet zichtbaar is, is dus pure fantasie!!
Dus heel veel engelen zitten zich als het ware in de wachtkamer te vervelen. Er komen geen vragen meer binnen, geen aanmeldingen, geen bedes meer. De ene engel zit te breien, de andere doet een klusje in de hemel en nog een andere ligt in een hangmat te slapen. Niets te doen.

 

Ik stel voor ze weer in ere te herstellen. Onze gevleugelde vrienden vinden een kleine pauze wel leuk, maar dan willen ze weer super graag aan het werk.

Ik heb mijn kaarten weer voor me liggen en formuleer een vraag:
“Lieve engelen, ik merk dat er zoveel mensen in de problemen zitten, mag ik een engel vragen die ze één voor één mag begeleiden naar een oplossing?”

 

Ik schud de kaarten vol aandacht en Aartsengel Metatron komt naar me toe.

 

Affirmatie: “Met uw hulp breng ik mijn levensplan tot vervulling”

 

“Wie je ook bent, of wat je ook doet, als je iets wilt uit het diepste van je ziel, dan wordt die wens geboren op het niveau van de diepste wereldziel. En dat is dan jouw opgave op aarde… Onze enige verplichting bestaat in het vervullen van het persoonlijke levensplan. En als je iets heel echt wilt, dan zul het hele Universum ertoe bijdragen, dat je dat ook bereikt!” sprak  Aartsengel Metatron. 

 

Als we iets heel intensief wensen, dan is dat meestal een deel van ons levensplan. Dan zal deze Aartsengel ons helpen om dat te bereiken, ook al gaat het misschien gepaard met moeilijke opgaven en leerpunten. Vaak gaan wensen pas na jaren van beproevingen en oefening in vervulling, maar wat voor ons bestemd is, hoor t nu eenmaal bij ons.

 

Aartsengel Metatron zal een steun zijn om door deze moeilijkheden en problemen heen te komen. Hij zal vertrouwen en doorzettingsvermogen brengen, zodat wij mensen aan ons levensplan kunnen werken. Nu kunnen wij zien dat problemen uitdagingen zijn om tot de juiste keuzes te komen. …

http://www.troostgeschenk.nl/shop/nl/assortiment/engel-aura-essences/engel-aura-essences.htm

A08

Write a comment