Engelen

GD141211 Ik zweef zo regelmatig
Troostgeschenk Gedicht – Ik zweef zo regelmatig

Steeds maar weer ontvang ik steun, antwoorden en troost van de engelen. Ik durf dit bijna niet hardop te zeggen, want dan ontvang ik draaiende ogen, een diepe zucht of een paar opgehaalde schouders. Mijn hele leven lang heb ik dit dus ook binnen gehouden, maar nu kan ik er domweg niet meer omheen. Ik word diverse kanten opgedrukt, waar ik anders nooit zou zijn beland. Ik mag inzichten ontvangen, waarom ik op een bepaalde manier reageer of waarom ik me verdrietig of gekwetst voel. Met behulp van de engelen kom ik stapjes verder naar een leven waar vooral liefde te vinden is.

Waarom mogen wij in onze wereld niet over engelen of elfjes of buitenaardse wezens praten? Waarom wordt dit door een grote massa als onzin betiteld? Eigenlijk is dat hetzelfde als het geloof in een hemel… ook daar wordt door een groot aantal mensen lacherig over gedaan.

“Jij leeft in een wereld die niet bestaat!”, is mij dikwijls verteld, maar ik begin langzaam maar zeker te beseffen dat er uit twee aparte werelden te kiezen is. Of je kiest voor een┬ámaterialistisch┬áleven of je kiest voor een leven vanuit je hart en met liefde. Nu begrijp ik die bewuste uitspraak steeds beter. Wanneer je voor het een kiest… dan kun je het andere niet meer waarnemen…

Welke keuze heb jij gemaakt?

Klik hier om het gedicht op een kaart te bestellen.

Je zou in contact kunnen komen door je af te stemmen op de stilte in jezelf en gebruik te maken van een Engel Auraspray:

 

A14
Engel meditatie Auraspray – Klik op de foto voor meer informatie of om het te bestellen

Write a comment