Engelen

We hebben geleerd dat wat we niet zien niet bestaan kan. We hebben alles onder controle en benoemd en wat verder merkbaar of voelbaar zou kunnen zijn zijn verzinsels. Hoe kaal en leeg is ons bestaan. Wetenschappelijk bewijs vormt onze wereld. Verstandelijk beredenering toont onze werkelijkheid.

Maar mijn waarheid is zo anders!!! Ik zie vanuit mijn hart en heb ontdekt dat de mens trilt en kleuren afgeeft. Dat ik met een liefdevolle blik mijn planten een gevoel van welbehagen kan geven en dat ze daardoor mooier en langer bloeien. Maar ook dat er engelen zijn en elfjes rondfladderen en dat we geholpen worden door toevalligheden. Alles is energie!!

Toen ik met het verlies van Annemiek te maken kreeg, werd ik me daar steeds meer van bewust. Ik moest mijn leven weer op de rails krijgen. Ik moest met een lege plek leren leven. Mijn verstand vertelde mij dat het gemis zo vreselijk pijnlijk was, maar mijn hart kwam met hele andere verhalen. Ik hoorde Annemiek vertellen, wat ze nu allemaal te weten kwam. Ik vernam een aanwezigheid die ik niet kon uitleggen en al helemaal niet onder woorden kon brengen. Ze was, is en blijft om me heen!

En engelen kwamen in mijn leven, gestuurd door Annemiek. Eerst mochten we de producten van Angelstar gaan verkopen. Prachtige beelden, prachtige artikelen, die hoop en vertrouwen geven. Later kwamen we Ingrid Auer tegen, ook zij vertegenwoordigde de kracht van de engelen. We zijn nu begonnen met Lichtgidsen. Haar engelen producten laten me nog meer in contact komen met het mooie hemelse plan dat voor ons mensen klaar ligt. Hoe rijk is ons bestaan, wanneer we deze begeleiding toe zouden laten!!

Let op de toevalligheden en tekentjes. Open je hart en sta erbij stil, wat jouw hart je hiermee zeggen wil. Het leven is zoveel meer, dan het invullen van tijd.

KLIK HIER voor de Lichtgidsen 

Wanneer je geen keuze meer kunt maken

Write a comment