Eigen keuze..Op verzoek

“Ik kom bij een collega vandaan en heb voorgoed afscheid van haar genomen. Zij heeft er voor gekozen te stoppen met leven. Ze heeft mij op de hoogte gebracht van haar voornemen. Ze is 8 dagen geleden gestopt met eten en 6 dagen geleden met drinken. Dit alles in overleg met huisarts en haar dochters. Moeder en dochters hebben de afgelopen weken zeer bijzondere dagen gehad. Wat ze ervaart aan liefde warmte en aandacht nu is wat ze zo enorm heeft gemist in haar leven. Het is zo ontzettend fijn dat ze deze kostbare momenten nog mag ervaren voor ze sterft. Het was zo bizar om afscheid te nemen op dit moment. Maar ik ben wel blij dat ik kon en mocht komen om dat te doen. Het was / is heel waardevol voor mij”.

Je zocht je hele leven lang

Comment 1

  1. 25 april 2015

    Prachtig!

Write a comment