Cijfertjes

Ik ben een piepklein puntje
Ik ben een piepklein puntje Gedicht Troostgeschenk

In onze vrije tijd zitten Elles en ik in een groepje, dat zich de Namasté Cirkel noemt (www.namastecirkel.nl).
We organiseren één keer in de maand een gezellige avond waar bewustwording centraal staat. We willen graag contacten leggen met mensen, die zich afvragen wat het leven allemaal nog meer in petto heeft.

Afgelopen maandag was Jantiena bij ons om over Numerologie te vertellen. Wat bijzonder interessant. Het is helemaal niet zonder reden dat ik op mijn verjaardag geboren ben!! En mijn naam heb ik ook gekregen met een bepaald doel. We kregen uitleg over cijfers en getallen en ook over letters, die je weer naar een cijfer kunt herleiden. Met een beetje rekenwerk kom ik in een wereld van de missie van mijn leven. Ik krijg onder ogen welke blokkades en hobbels er voor mij zijn. Ik kan ze omzeilen en denken dat ik deze niet hoef aan te gaan, maar dan blijkt dat ze zich telkens weer tonen. Net zo vaak totdat ik de les geleerd heb.. Geen ontkomen aan!

De tijd is een lijn waar ik mij op bevind. Eigenlijk ben ik maar een piepklein puntje als onderdeel van de eeuwigheid. Ik wil mijn les als mens aangaan en ontdekken wat dit aardse leven inhoudt. Het is en blijft een zoektocht, waar ik al een stempel van heb ontvangen. Mijn geboortedatum, mijn naam zijn geen toevalligheden, maar kleine richtingaanwijzers waardoor ik mijn stappen gerichter kan maken. Hoe geweldig!

Write a comment