Aartsengel Raphael

De zomer is op dit moment weer uit mijn geheugen verdwenen. Na een week constante regen is dat wel heel erg snel gegaan. Ondertussen is verkoudheid toegeslagen en heb ik een keel die aanvoelt alsof er een cactus in verborgen zit. Ik moet eigenlijk lachen om mezelf omdat ik nu heel duidelijk merk, welke invloed het weer op mij heeft. Wanneer het zonnetje schijnt, voel ik me een zonnetje en als er een dagje tussenzit met wind, regen en kou, dan verkleum ik meteen en vang ik elke bacterie met gemak. Dus ik zal mijn hulptroepen weer in gaan zetten.

Aartsengel Raphael is hiervoor mijn grote favoriet. Hij is de engel voor heling en genezing. Hij helpt me mee weer gezond te worden, naar lichaam, ziel en geest.
Mijn water dat ik drink is verrijkt met essence druppeltjes, mijn aura is besproeid met Raphael spray en zijn symbool ligt onder mijn hoofdkussen. Het voelt fijn, maar ik ben niet meteen weer beter hoor…Ik weet dat een ‘klacht’ ook een reden heeft en ik zal door deze pijn dus weer naar binnen moeten kijken, wat hier de betekenis van is. Het leven is zoveel meer, dan ik ooit had gedacht. Het biedt zoveel meer, dan ik ooit had beseft en nu ik dit weet, wordt elk moment een uitdaging 🙂

Ontvang hulp door Engelsymbool Rahpael

Omgeven door vredig groen

 

Write a comment